Marxa per l’Educació i Diada per la Llengua

El proper dissabte, 25 d’abril, hi ha dues mobilitzacions que no et pots perdre.

  • A les 10.00 h, a Inca, comença la Marxa per l’Educació, que travessarà Binissalem, Consell, Santa Maria, Marratxí i el Parc de les Estacions, a Palma. Hem de ser molts per reivindicar una educació de qualitat i en català.– A les 18.00 h, a la plaça d’Espanya de Palma, començarà la Diada per la Llengua que organitza l’Obra Cultural Balear. Hi arribaran els participants a la Marxa per l’Educació, que partiran a les 18.00 h en Cercavila fins a la plaça Major on, a les 19.00 h, es farà l’acte central i una ballada popular. Prèviament, a les 17.30 h, a la plaça Major hi haurà t una Festa infantil amb Cucorba. Vine a defensar els nostres drets!

Marxaperleducaciomarxa_educacio_cartell_800

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.