El Renshinkan al campionat escolar

EL JUDO RENSHINKAN ACONSEGUEIX DUES MEDALLES D’OR, UNA DE PLATA I TRES DE BRONZE AL CAMPIONAT DE BALEARS ESCOLAR.

El passat cap de setmana tots els clubs de la nostra Comunitat Autònoma es van donar cita al Poliesportiu de Calvià per celebrar potser el campionat de més consideració de les nostres Illes.

judo 2104El campionat escolar és el que més esportistes mou al llarg de la temporada. Està reservada a les categories sub 15 infantil (13 i 14 anys) i la sub 18 cadet (15/16 i 17 anys).

La classificació per al Campionat. De Balears comença al desembre amb el 1r control, després el segueixen 3 més i el cte insular en la que d’aquesta només es classifiquen els dos primers per categoria i illa. Aquests són els que tenen el visat per disputar la súper final autonòmica i els campions són els privilegiats per disputar la Final del Ct. D’Espanya

En aquesta edició els primers classificats han estat molt repartits per tots els clubs presents. El Renshinkan s’alça amb un important triomf, dues medalles d’or, una de plata i tres de bronze.

Els medallistes són:
Or: VICTOR MANUEL MORALES i JAUME NICOLAU LLODRÀ
Plata: JOAN TONI ARQUELLADA LEON
Bronze: BIEL JOAN MARTINEZ, LLUIS LLULL RIERA i Yerai MATAMALAS ZUZAMA
Cal tenir en compte que el Renshinkan té un classificat directe per a la final nacional com a condició de nº del rànquing nacional MIQUEL CABRER LLODRÀ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.