Desfilada de confeccions Estrany a Son Carrió

El dia de la fira de Son Carrió, diumenge dia 10 de maig, un nombrós públic es congregà a la plaça de l’església a les 18 hores, per a gaudir d’una desfilada de moda molt ben organitzada pel taller de cas Meler “confeccions Estrany”, l’únic taller en funcionament de Son Carrió. Nines, nins i joves del poble i d’altres pobles feren de models per un dia, lluint les confeccions Estrany d’estil eivissenc. El blanc dels vestits i conjunts, resplendia recordant que ja ve l’estiu.

Els fills respectius dels germans Estrany, en Jaume Estrany Vives i na Bel Nadal Estrany foren els mestres de cerimònies. Enhorabona per l’èxit de la desfilada.

Podeu gaudir-ne amb aquestes magnífiques fotos, fetes per en Toni Clar de Son Carrió.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.