La cançó de la setmana

Després de la tensió (almanco per alguns) i l’emoció d’unes eleccions toca relaxar l’ambient. I què millor que la música festiva i despreocupada de Jenny and The Mexicats.

Aquest és el darrer descobriment que he fet per Radio 3. Això és el que té anar a treballar amb una menuda “alegre” que quan li pos un minut de notícies em diu “no papá,una cançó!”. Idò així, per pur atzar vaig descobrir aquest grup tan fester format per dos mexicans, una anglesa i un espanyol. Aquest popurrí de nacionalitats es nota en les notes de la banda, que van des de son mexicans fins al pop, el reggae o la rumba. Igualment tant canten en anglès com en castellà.

Encara em falta sentir-los del tot bé (només duc algunes escoltes per l’Spotiffy) però la primera impressió ha estat molt bona. A més, només duen publicats dos àlbums (2012 i 2014) així que tenen marge per millorar encara més.

Aquí us deix una de les seves cançons festeres que us deia:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.