MÉS per Sant Llorenç. Pacte municipal

Avui dematí  s’han reunit membres de MÉS per Sant Llorenç i Gisca per parlar d’un possible pacte municipal.

En primer lloc s’han revisat els programes de les formacions i s’han fixat les qüestions prioritàries per desenvolupar durant la propera legislatura. Les coincidències programàtiques han estat molt importants i s’han arribat a acords en temes relacionats amb atur, participació ciutadana, educació, cultura, turisme, comerç, mobilitat, medi ambient i persones grans.

S’ha tractat sobre la necessitat de coordinació del treball municipal i de l’avaluació dels serveis propis de l’Ajuntament i externalitzats i s’ha parlat també d’una possible distribució de les àrees de gestió i de la dedicació de les regidores i dels regidors.

S’ha elaborat una primera proposta d’acord per poder assolir un pacte que ara ha de ser consultada als respectius partits i s’ha proposat una propera reunió a principis de la setmana que ve.

La delegació de MÉS per Sant Llorenç ha valorat positivament la reunió i els acords programàtics als quals s’ha arribat que permetrien que el proper govern municipal, si es tancàs el pacte, assumís més del 85% del seu programa electoral.

Un pensament a “MÉS per Sant Llorenç. Pacte municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.