MÉS per Sant Llorenç. Pacte municipal

Avui dematí  s’han reunit membres de MÉS per Sant Llorenç i Gisca per parlar d’un possible pacte municipal.

En primer lloc s’han revisat els programes de les formacions i s’han fixat les qüestions prioritàries per desenvolupar durant la propera legislatura. Les coincidències programàtiques han estat molt importants i s’han arribat a acords en temes relacionats amb atur, participació ciutadana, educació, cultura, turisme, comerç, mobilitat, medi ambient i persones grans.

S’ha tractat sobre la necessitat de coordinació del treball municipal i de l’avaluació dels serveis propis de l’Ajuntament i externalitzats i s’ha parlat també d’una possible distribució de les àrees de gestió i de la dedicació de les regidores i dels regidors.

S’ha elaborat una primera proposta d’acord per poder assolir un pacte que ara ha de ser consultada als respectius partits i s’ha proposat una propera reunió a principis de la setmana que ve.

La delegació de MÉS per Sant Llorenç ha valorat positivament la reunió i els acords programàtics als quals s’ha arribat que permetrien que el proper govern municipal, si es tancàs el pacte, assumís més del 85% del seu programa electoral.

Un pensament a “MÉS per Sant Llorenç. Pacte municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.