Valoració de les eleccions per part de la coalició Esquerra Republicana-Esquerra Unida

Primer de tot i abans de començar volem fer arribar la nostra enhorabona als candidats escollits per representar el poble durant aquests propers 4 anys.

Com valorarieu el resultat d’aquestes eleccions?

Tot i no haver aconseguit representació al consistori municipal, podem dir que els nostres resultats han estat bons  si tenim en compte que era la primera vegada que aquesta coalició es presentava a les eleccions.

-Hi ha alguna cosa que ens hagi sorprès positivament?

El bon sabor de boca que sembla que ha deixat la nostra candidatura ens ha sorprès molt. No passa dia que no trobem qualcú que ens doni l’enhorabona i ens digui “quina llàstima, per tan poc” i/o que ens animi a tornar-nos a presentar a les properes eleccions.

-Hi ha alguna cosa que ens hagi sorprès negativament?

Per desgràcia la baixa participació a les eleccions continua essent la norma habitual no només al municipi de Sant Llorenç sinó que passa arreu. Tampoc ens han agradat les maneres extremes de certa gent per demanar el vot.

-Quines intencions de futur teniu?

La nostra intenció és fer feina i propostes des de fora del consistori. La nostra campanya comença ara i tenim aquests 4 anys per fer arribar a la gent el nostre missatge i compartir amb ells les nostres idees i inquietuts.

Esquerra Republicana Esquerra Unida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.