Descontrol i perill al carrer Mare Selva de Sa Coma

Coincidint amb l’inici de la campanya electoral es va obrir al trànsit el carrer Mare Selva que enllaça Cala Millor i sa Coma. Ha passat la campanya electoral, eleccions, i pareix que cap candidat o ex regidor ha passat (a peu) en tot aquest temps pel carrer Mare Selva.

Molt transitat, per cert, per cotxos, motos, bicicletes, carruatges,etc.
Els turistes i veïnats que van a peu, o duen infants amb cotxets, han de baixar de les voravies i fer filigranes amb el perill que comporta donat la fluidesa del tràfic.
A les imatges que vos presentem fetes el, dimarts dia 9 de juny, a les 19.30h, demostrem un dels motius que a la Taula Rodona de la zona costanera demanarem una Delegada o Delegat que és preocupi dels problemes de sa Coma.
Esperem que a partir del proper dilluns el nou Delegat es posi a treballar per a la zona costanera.
fotos obres sa Coma 09-06-2015 003
fotos obres sa Coma 09-06-2015 001

fotos obres sa Coma 09-06-2015 002

fotos obres sa Coma 09-06-2015 004

fotos obres sa Coma 09-06-2015 005

fotos obres sa Coma 09-06-2015 006

fotos obres sa Coma 09-06-2015 007

19 pensaments a “Descontrol i perill al carrer Mare Selva de Sa Coma

  • En cap moment no s’ha dit que no es publiqui aquí, sino que és més efectiu fer una instància. El municipi és molt gran, amb l’aplicació els ciutadans fan arribar els problemes o deficiències al departament que li pot donar solució.

 1. Jo trob ido senyor/a “Ajuntament” que les instàncies son internes i que les queixes s’han de fer també públicament ja sigui mitjançant aquest mitjà o altres.
  D’aquesta manera tots sabem que està passant al nostre municipi, de quins assumptes s’està fent càrreg l’ajuntament i de quins no.

  Esper que Card.cat segueixi mostrant les deficiències i necessitats així com les coses positives que passen al nostre voltant.

 2. Les instàncies estan molt bé però, no sempre són efectives, en canvi publicat a la premsa la ciutadania és concient de les mancances que tenim. I és una manera molt bona perque l’ajuntament faci cas al contribuient.
  Confii que ja que es batle va prometre fer tant per sa Coma ho demostri .
  Enhorabona Magdalena esteim amb tu.

 3. Parece que la publicación siempre es bueno, para que la gente como mínimo se informe y porque no,para que den su opinión.ANIMOS MADALENA sigue por esa linea.

 4. Entenc que ha estat un malentès. Pens que na Laura ha volgut donar una solució que ella pensava era la millor, però així i tot tothom és lliure de publicar lo que vulgui a card.cat sempre que no s’insulti a un o menystengui a un tercer. Jo crec que com més canals de comunicació hi hagi amb l’administració i amb la resta de la població millor, i que el fet de que es faci una instància tant en paper com via telemàtica no lleva que també es pugui publicar a card.cat 😉

 5. És vergonyós que una zona com sa Coma se tengui tan abandonada. S’ avinguda de ses Palmeres a s’ altura de tendes Sansó a les 16:00h. Feia una pudor horrorosa i plena de turistes que passejaven per allà hi havia uns al’lotes que se tapaven es nas i ja diuen que es gats i es nins no diuen mai mentides. Són molts d’anys amb aquest problema.

 6. Lluis, esper que ho diguis de broma això. Ofens a molta gent amb aquest comentari. Sa gent que coneix na Magdalena sap que ho fa de bona fe.
  Magdalena te vares deixar una foto de una farola tirada devora es camí que supòs que sobrava.

  • No interpret es comentari de LLuís com una ofensa ni insult (Card.cat ja l’hagués eliminat si no). Crec que es refereix que Ordinas dóna molta canya i que se basta i se sobra ella sola per informar de Sa Coma (de fet basta veure el número d’articles que ens dóna cada setmana).

 7. Gràcies Pau per aclarir dubtes. A sa Coma apreciam molt na Magdalena i sabem sa feinada que fa. Per això dic que si n’hi hagués més com ella “Otro gallo cantaria” Sa sort que té s’ Ajuntament és que solament n’hi ha una.
  Segueix així Magdalena a veure si desperts consciències.
  Salutacions a tots.

 8. Cada vez que sale alguna noticia de sa coma (desagrable entre comillas)se arma la de DIOS que esta pasando??? necesitamos más atención quizas??

 9. Quin desastre Pepe. Mos han declarat sa guerra amb els vots negatius. Se veu hem tocat sa moral a qualcú. Sa nostra intenció no és aquesta. Aprofitam un medi per expresar sa nostra indignació.
  Salutacions cordials a tots

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.