Acord a l’Ajuntament de Sant Llorenç

Avui vespre s’ha signat l’acord programàtic entre GISCA, PSIB-PSOE i MÉS per Sant Llorenç per aquesta legislatura. Aquest acord farà que Mateu Puigrós sigui elegit batle el proper 13 de juny amb els vots dels regidors dels tres partits que governaran l’Ajuntament en el període 2015-2019.

L’acord recull les propostes consensuades dels programes dels tres partits i el compromís de dur-les endavant durant els propers quatre anys.

Entre els punts de l’acord destaca la coordinació entre les distintes àrees de treball, la importància de la participació ciutadana i l’avaluació dels serveis interns i externs de l’Ajuntament per aconseguir major eficàcia en la gestió municipal.

Les necessitats més importants dels tres nuclis de població queden recollides en aquest acord.

proposta d’acord Ajuntament de Sant Llorenç

acord

GISCAPSIBMÉS SANT LLORENÇgrups batle

3 pensaments a “Acord a l’Ajuntament de Sant Llorenç

 1. Gràcies Tomàs per la informació.
  Dos dubtes:
  – ja se saben els regidors que duran cada àrea?
  – dins del programa tots els partits xerraven de més transparència i participació ciutadana. Veig impuls de consell escolar municipal i reactivació d’agenda local 21, dues bones passes, però hi ha previst res més? Un bon començament per ex seria explicar i justificar la idonietat que hi hagi aquest número de regidors a l’equip de govern, quina dedicació tendran i si això equival a més despesa o no, etc..

 2. Les competències per dixar les delegacions i dedicacions són competència del batle a través d’un ple que s’ha de celebrar una vegada s’hagi constituïda la corporació i s’hagi elegit batle. També pens que seria bo que s’explicassin els nomenaments i es justificàs la despesa.

 3. Estem a una passa de conèixer el contingut que els nostres polítics donen als manegats mots “transparència” i “participació ciutadana”.
  En un altre ordre de coses, i com be diu en Tomàs, la competència “legal” a l’hora de distribuir funcions és del batle. En tot cas, però, segurament ja n’han parlat i estan assignades (si mes no, algunes concrecions es comentaven avui matí en el cafè)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.