L’APP d’incidències sembla que funciona

El passat 5 de juny l’Ajuntament presentava una aplicació per tal que els ciutadans poguessin fer arribar al departament de medi ambient incidències relacionades amb residus i neteja viària, jardineria i verd urbà, serveis generals i altres.De llavors ençà he fet servir l’aplicació tres vegadesi he de dir que avui he vist que s’ha resolt la primera incidència que havia comunicat: la manca de mirall pels cotxes a l’encreuament entre el carrer Lepanto i el camí de Calicant que suposava un perill pels que s’incorporaven a la carretera. Aquí teniu el resultat:

20150625_154405Encara en queden pendents dues: una un poc més laboriosa, es tracta de llevar els enderrocs que es deixaren a Sa Teulera i que fan que la gent, creient que és un lloc adient, hi aboqui runes. L’altre, feta fa poc temps, col·locar el mirall pels cotxes del carrer Xaragall amb la carretera d’Artà.

Sembla que això funciona i pot ser una eina útil pels llorencins i llorencines de tot el terme municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.