Bona feina companys!

Crec que és lícit i oportú  destacar aquí la bona feina que ha fet aquesta revista en el cas dels escorcolls a l’Ajuntament de Sant Llorenç. En un cas delicat com aquest, en el qual cal anar amb peus de plom per no caure en falsedats i falses acusacions, però en el qual tampoc es pot obviar res, Card.cat ha actuat de manera ràpida (després d’IB3 vam ser el mitjà que més via va fer a publicar-ho), sense precipitacions (hem intentat sempre contrastar i citar les fonts per no caure en errors) i fins i tot amb exclusives (IB3 i Diario de Mallorca ens han citat com a fonts informatives en les declaracions del batle que va aconseguir en Josep Cortès). De fet hem estat un mitjà de referència més enllà de Sant Llorenç amb 864 visites dijous passat, quan esclatà el cas; més de mil el passat divendres i 695 ahir, dissabte. I la veritat, per ser una revista amateur no està gens malament…

Així que no puc dir res més que… bona feina companys!

A continuació us deix l’enllaç a la notícia del Diario de Mallorca i  iB3 que Card.cat surt citada com a font informativa. Qui ho havia de dir…

5 pensaments a “Bona feina companys!

  1. La principal evidència de la bona feina feta és que, de seguida que la notícia es va fer pública, molts vam teclejar card.cat per veure què passava. En aquests casos, que pensin en tu, és la millor prova de confiança i bona feina. Felicitats !

  2. Enhorabona a tots, fins i tot al seu president que tant pesat com és no deixa d’insistir que doni s’enhorabona….es fa auto-publicitat presidencial.

    Bona feina!! En especial a nen Pep Mosca que es va moure en diligència. es nota que ja duu temps en aquest món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.