La cançó de la setmana

Avui  ajuntam el rock català amb el rock clàssic nord-americà: Mazoni i Bob Dylan. I com ho feim? Amb un versió que el cantant català Mazoni va fer del Maggie’s  Farm de Dylan, aquí anomenada La granja de la Paula.     

Mazoni és realment el nom artístic de Jaume Pla. Aquest cantautor nascut a l’Empordà des del 2004 manté una carrera professional en solitari que si bé no l’ha duit a la cima del rock en català sí que l’ha permès mantenir una línia regular i respectable. Encara no havia sortit en aquesta secció, però tenc previst que ho faci ben aviat ja que té un parell de temes interessants.

Sobre Bob Dylan poca cosa podem afegir que tot amant de la música no sàpiga (aquest sí el posàrem a La cançó de la setmana). Líder de la cançó protesta dels anys 60-70, en aquest tema de Maggie’s Farm exposa  l’explotació que sofreix el protagonista que treballa a la fictícia granja de Maggie (una granja familiar). Per la seva part, Mazoni en fa una versió molt fidel, tant de lletra (canvia algunes paraules per qüestions de ritme… però no el sentit) com de música.

Us deix les dues versions per a què pogueu comparar:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.