Ja hem arribat al milió de pàgines vistes!

Després de quasi 4 anys en funcionament Card.cat ha arribat a una impressionant fita : superar el milió de visites de pàgines vistes. Una xifra que ni en els nostres millors somnis pensàvem assolir. Així que moltes gràcies estimats lectors per la vostra confiança…

Nosaltres només podem dir que seguirem fent feina per a què la revista resulti atractiva.

IMG-20150815-WA0000 (1)

2 pensaments a “Ja hem arribat al milió de pàgines vistes!

  1. Enhorabona Pau i equip directiu de la revista.
    Cart.cat s’ha convertit en una finestra oberta al món on les famílies que tenen fills i familiars a la península o l’estranger, poden seguir el dia de Sant Llorenç des Cardassar. Les fotografies i vídeos els permeten veure els seus éssers estimats.
    A més d’un referent informatiu per a altres mitjans de comunicació.
    Salut…

  2. Com que així com està exposat l’article pot dur a embulls he fet una rectificació. Com bé diu la imatge que hem posat ens referim a un milió de pàgines vistes, la qual cosa no hem decconfondre amb visites o lectors (tot arribarà però je je)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.