La via verda

Avui, dissabte, he anat a fer una volta curta amb la meva dona per la via verda i m’ha sorprès el lamentable estat de manteniment amb què es troba. Només he arribat fins al pont de Son Sureda, però m’he entretengut en comptar els arbres morts que ja hi ha: en una distància aproximada de 2 km un poc grossos (entre el pont i l’estació) n’hi he vists 82, a més d’una gran quantitat de garballons que tampoc no han pogut resistir l’estiu. Si des de Manacor fins Artà hi ha uns 29 km i pertot hi ha un percentatge semblant, cosa que no ho podria assegurar, resulta que en lloc de verda li hauríem de dir seca, perquè sumarien més de 1.000. Els deuen haver regat abastament, durant l’estiu més sec i calorós de què es té constància?

A més, les olivardes s’han fet seus tots els costats i amenacen en ocupar tot l’espai si no posen en marxa les desbrossadores. Qui se’n tocaria cuidar? L’empresa que la va habilitar? El Govern Balear? El Consell de Mallorca? Ningú?

Un pensament a “La via verda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.