La cançó de la setmana

Per acabar la nostra secció estiuenca de col·laboracions, versions i altres rareses musicals avui us present un àlbum que mescla cultures tan diferents com la celta irlandesa  i la tradició yiddish (pertanyent a la comunitat jueva). I és que la música pot amb tot…

Concretament es tracta de l’àlbum Saints and Tzadiks (“sant” en anglès i en hebreu) que feren la cantant irlandesa de folk Susan McKeown  i el músic (en general ja que canta i toca piano, guitarra i acordió) Lorin Sklamberg, gran representant de la música jueva yiddish.

Per separat reconec no haver-los sentit, però en aquest disc de versions i adaptacions de cançons populars “irlandeses i jueves” canten i toquen de manera brillant. No record ben bé com el vaig adquirir però encara el guard i l’escolt amb estima.

Aquí teniu un bon exemple del que us dic amb Buenos Aires, una cançó popular irlandesa adaptada per ells mateixos:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.