La cançó de la setmana

Acabat el cicle d’estiu de rareses, col·laboracions i versions, tornam al nostre format habitual i ho feim de la mateixa manera que vam acabar per juny: donant so a una sèrie de grups emergents que estaria molt bé que algú es dignés a dur per la nostra terra.

I per això repetim amb Jenny and the Mexicats, un dels darrers grups bons que he descobert  i que tan alegrament m’ha acompanyat en moltes tardes d’estiu. 

Si la primera vegada que us els vaig presentar us mostrava una cançó més rumbera, aquest pic el tema és més bé reggae, això sí, passat pel seu sedàs i, com diuen ells, cantat “a la mexicana”. I és el que tenen aquests bons grups de mestissatge, que tant te mesclen rumba, com reggae, pop, rock, cúmbia…

El tema en concret es diu Me and my man  i el clip és en versió “de carrer”. Com dirien els nostres Malalts de Turmell… élite però élite.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.