La cançó de la setmana

Ara que se’n va l’estiu, intentarem pujar la temperatura amb una cançó eròtica-festiva d’un grup català, Les Absentes,  que per aquí no ha agafat molt de nom, però sembla que a la nostra terra veïna sí, fins al punt de fer desnuar el seu públic a cada concert.

Però anem per parts.Primer he de dir que el grup el vaig descobrir per casualitat un dia al diari El País (enllaç), però no l’he escoltat pus ja que tampoc em va cridar molt l’atenció musicalment. Això sí, el vídeo em va parèixer fresc i sobretot ideal per posar un contrapunt a aquesta secció que a vegades s’agafa massa seriosament a si mateixa.Per això avui vos present un divertimento, la cançó La Filomena,  de lletra senzilla, eròtica (verda, que deim per aquí) i  pagesa. Un  poc a l’estil Tomeu Penya, però  a la catalana.

Del grup vos puc dir que fan versions de cançons tradicionals a l’estil folk-pop, toquen des del 2009, els agrada disfressar-se i la festa (al clip duen una vestimenta popular de principis del segle XX) i, potser el que us interessa més, als concerts quan toquen Filomena fan desnuar la gent… fins al final! I no ho dic jo, m’he documentat: enllaç.

Au idò, aprofitau que la setmana que ve segurament ens tronarem a posar seriosos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.