MÉS. Eleccions primàries per triar les candidatures a les eleccions generals

El proper dia 20 de desembre hi ha eleccions per elegir els diputats i els senadors que ens representaran al Congrés i al Senat espanyol.

MÉS vol que les afiliades i afiliats i la gent que simpatitza amb el partit pugui decidir si s’ha d’anar a aquestes eleccions com a MÉS  (Mallorca i Menorca) o amb altres forces progressistes i transformadores i també quines són les persones que ens han de representar.

Per això el proper 17 d’octubre, hi haurà una assemblea general per a debatre sobre quina és la millor manera de presentar-nos a les Eleccions Generals.

A més, estam en ple procés de Primàries, unes primàries igualitàries, joves i obertes, que han de servir per escollir les candidates i candidats de MÉS per Mallorca a les Eleccions Generals. MÉS és un projecte construït entre totes i tots i per això és important que les llistes electorals reflecteixin aquesta pluralitat que ens caracteritza.

Hi ha de temps fins dilluns 5 d’octubre perquè la gent que és propera a MÉS però que no està inscrita com a afiliada o simpatitzant s’apunti al cens i així pugui votar el proper dia 31 d’octubre.

Per altra banda, fins dia 19 d’octubre pots presentar la teva candidatura a les primàries.

Els dies 22, 27 i 29 d’octubre tendran lloc les assemblees comarcals, a Inca, Manacor i Palma (en aquest ordre), per tal de conèixer les candidates i candidats i les seves propostes.

I finalment, dia 31 d’octubre, tendran lloc les votacions de les primàries.

Teniu tota la informació a www.primariespermallorca.cat

VIDEO

MES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.