Tots moros o tots cristians (II)

En Xisco Seda Rosselló ens ha fet arribar aquest article:

Des d’aquest article d’opinió vull donar les gràcies públicament a l’agent corresponent (el sap bé qui sóc)  o hauria de saber-ho, perquè en consultar les dades a trànsit de la meva matrícula, sóc l’única persona amb aquest cognom tan concret en tot el padró municipal de Sant Llorenç des Cardassar.Em va sorprendre que en comptes de tocar-me a la porta de casa meva, em posés una denúncia de 275 Euros. (Grua 75 euros i 200 euros de denúncia que pertocava acollint-se en l’article 94), per cert, hi ha per si no ho sap, un altre article que m’hagués beneficiat gratament d’una quantia bastant inferior de la denúncia de tan sols 81Euros, més els 75 euros de la grua (156 Euros). Els asseguro que m’hagués donat per al·ludit igualment provocant no tornar a cometre aquesta infracció, però … igual per desconeixement o bé per molt bé no se es que …. es va decidir que la mes cara era l’adequada . Això si …. ni una trista ferratina a terra per indicar que el vehicle no havia estat robat si no “retirat” de manera correcta de la vorera contrària al gual del carrer Ponent nº 14 (per cert les línies grogues discontínues i de nit no es veuen perquè estan desgastades (Suggereixo al departament que li correspongui repintar- les perquè amb el que cobra l’ajuntament de
gual anual, que almenys no s’aparqui altre vehicle per no veure-les , provocant a la propietat tots els mals de cap reiterats en donat gual).
Gràcies a la grua que va desplaçar el meu vehicle fins a Sa Coma (més temps i diners per anar a buscar-ho i retirar-lo … i com no, arribar tard al dia següent a la feina). Per cert … que jo sàpiga un gual, no és un “reservat” (als 10 minuts que es duguessin el meu vehicle del lloc en qüestió, un altre vehicle estava aparcat exactament en el mateix lloc. Jo, com que no sóc massa dolent. ..i em consider bon ciutadà, diguem que no sem va passar pel cap telefonar a la grua perquè el retiressin , com molt bé va fer i en el seu dret la propietat.
La qüestió és que si a la nit anterior van ser capaços d’entrar el seu vehicle al garatge, no se molt bé quin va ser el problema en anar a treure’l.
Pd. De camí al matí fins a l’ajuntament i la policia per saber del parador del meu vehicle, curiosament el mateix agent que em va denunciar no degué veure tots els vehicles que hi havia aparcats al carrer Santa Maria de Bellver i al carrer Major.

O tots moros … o tots cristians

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.