La cançó de la setmana

Avui posam un grup de culte dels anys 80, The Jesus and Mary Chain, ja posats aquí en una ocasió (enllaç). Però ja diuen que allò bo no cansa…

Aquell pic ja vam dir que la seva música era “un rock and roll brut amb molta distorsió de guitarres i renou de fons”, però que també eren capaços de girar cap al pop més melòdic. De fet, la cançó que us pos avui, Just like honey, mescla aquest to pop amb les seves guitarres distorsionades, la qual cosa dóna una ambientació molt especial al tema.

La prestigiosa directora de  cinema Sofia Coppola es va fixar en el mateix i va incloure Just  like honey com a acompnayament de l’escena final (i clímax) de l’aclamada pel·lícula Lost in tranlation (la qual recoman a tots els aficionats del cinema romàntic de veres, no aquest que ens solen vendre per Hollywood). Per aquesta raó he acompanyart la cançó d’imatges del film:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.