A qui hem d’educar, al ca o al propietari?

A qui hem d’educar, al ca o al propietari?

Sigui a davant el portal d’una casa particular o un negoci, en aquest cas ha tocat a la carnisseria. Ja és ben hora que la gent que té cans sigui un poc més conscient de recollir-ho i tirar-ho a la paperera.

 

20151105_162847

 

2 pensaments a “A qui hem d’educar, al ca o al propietari?

  1. Indiscutiblement al que li falta educació és al propietari, ell és l’únic responsable del que fa el seu ca. Segur que si hagues estat el seu portal no li hagues agradat gens. Si hi ha voluntat, no costa gaire arreplegar els excrements, no es que dugui molta feina.
    Es ben hora que l’Ajuntament es posi serios amb aquest problema. Hi ha carrers del nostre poble que fan vergonya, i nigu en fa res al respecte. Ja no són els restes dels cans, sino també el que fan els propietaris de les cases més afectades que posen botelles i sofre a les façanes per evitar que els animals orinin a les seves cases. L’Ajuntament es gasta doblers en “embellir” els carrers però després no es preocupa del seu manteniment. Per molt adoquinat que estigui un carrer si està ple de merdes i botelles per culpa dels animals, no fa ganes de passetjar-hi.

  2. Bona pregunta!
    També ens podem demanar…

    Després d’haver fet una campanya de conscienciació de la recollida d’excrements, haver repartit bosses, pesquins…i alertant de les multes ( amb un cost que hem pagat entre tots). L’Ajuntament no pot fer res per educar als propietaris ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.