Taps solidaris

Des de fa poc temps, a la Llibreria Rotes Noves hem implantat  la recollida de taps. Com molts de vosaltres sabeu, a mi, aquest tema em toca de ben aprop. Els que tenim familiars que necessiten ajuda de pròtesis, cadires de rodes adaptades, llits especials, tractaments i un llarg etc que el nostre sistema sanitari no cobreix, és essencial que entre  tots nosaltres  posem el nostre granet d’arena. No costa res guardar dins una borsa els taps dels envasos que hi ha per casa. Us ànim, i veureu que en poc temps en replegareu molts.

El projecte “ TAPONES PARA UNA NUEVA VIDA, va començar a l’Octubre del 2011 i ha anat creixentt amb l’ajuda de la gent recicladora. Cent sis nins i nines s’han pogut beneficiar de la recollida de taps.

Aquest projecte va dirigit a nins i nines fins els 18 anys que necessiten de l’ajuda dels taps per poder dur a terme les seves necessitats ortopèdiques, intervencions quirúrgiques , etc..

Entre tots podem recollir tones de taps i ajudar a nins i nines que ho necessiten. A part de tot això, també ajudam al medi ambient.

ANIMAU-VOS!!

 

 

 

 

2015-11-05 16.53.23

 

 

 

 

 

 

campañas_tapones

Més informació:

http://www.fundacionseur.org/recoger-tapones/

https://drive.google.com/file/d/0B1hNnqlT-ekWeVFoRmRtb2k3c2c/view?pli=1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.