Judo Renshinkan a Lloseta

ELS MINIS DEL JUDO RENSHINKAN, MOLT BE EN EL FESTIVAL DE LLOSETA

Excel-lent l’organització per part del judo Tokushinkai amb el seu director el mestre Javier Mancheño.

Puntual i tal com estava previst es van trobar els clubs convidats, Judo Can Pastilla, Mallorca Nord Judo, Renshinkan, Taikukan, i l’amfitrió el Tokushinkai judo Lloseta.

A prop d’uns cent esportistes van prendre part en aquest festival anomenat *judo en familia*.Petits i grans van gaudir d’una jornada brillant on comença el festival amb un concurs de dibuix baix el lema judo i Nadal. En acabar, tots els nens/es van anar als seus respectius tatamis on hi havia preparat per a les diferents edats un circuit de jocs dedicats al judo.Aquests van ser conduïts pels professors Udoka, Feliu Portella, lluis Llull i Manolo Peña, també ajudats pels avançats cintos negres dels clubs participants.

L’apartat de judo adults i defensa personal el responsable va ser Pep Mascaró ajudat pels competidors dels clubs convidats. L’objectiu d’aquest apartat era donar a conèixer als pares i públic en general els valors d’aquest esport mitjançant la seva pràctica, tots els pares i mares interessats van participar d’una classe on van gaudir de l’inici dels combats i la pràctica de la defensa personal amb gent d’altres llocs.

En definitiva una brillant jornada on els nens/es van gaudir de tot i.. per descomptat també els regals aconseguits.
Els protagonistes del Renshinkan són:

ANTONI LLODRA SERVERA, TONI SANTANDREU , JOSE ANTª BALLESTEROS, ALEIX RIGO,JONAI RICO RIVAS,MARI SIMÓ, MARC RIERA MUÑOZ, GERARD RIERA MUÑOZ, ADRIA SANCHEZ ESCANELLAS, LLUC ROMAGUERA,JOAN FCº SUREDA,FELIX RIERA ROIG,LLUC CONEJO,PERE JOAN PASCUAL, JOSE RAMON SANTANDREU, ALEJANDRO NICOLAI, ELIZABETH LOPEZ,MARC CABEZUELO, WASSIM EL ARJOUNI, ALEXANDRE ARACIL, SERGI FEBRER CASTRO,JOAN TONI GALLARDO,SAIF EL ARJOUNI, MARC VIVES ESTELRICH,PERE ANTº MUÑOZ MOLL,PAU FEBRER CASTRO, RAUL CABRERA BARBA,AIRAM RICO RIVAS,CARME TRIAY FUSTER, CARLA VILLANUEVA MOREY, IRENE BINIMELIS,MIQUEL SANSO FEBRER,PABLO CABRERA,CRISTINA CONEJO,MATEU RIERA ABELLAN,SION SIMO,IRENE BLANCO,JORDI JJOAN NICOLAU,JERONIA MOREY, MARCOS GONZALEZ,SANDRA RECHE, I TONI BAUÇA.

lloseta 15

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.