Què en trobau?

Qualsevol dia ens despertarem i trobarem una d’aquestes jardineres damunt el campanar o a la platja de Sa Coma.

Romanen dispersades sense cap ordre ni concert arreu de la vila, algunes atracades a la paret, d’altres com la de la foto,enmig del carrer.

Què en trobau?

Jardinera

2 pensaments a “Què en trobau?

 1. Desrpés de més de 4 anys de fer-ho coneixedor al plens municipals pots suposar quina és la meva opinió…ara estic intentant esbrinar on són les jardineres del carrer del Pou que fa més d’un any que són a restaurar o quina funcionalitat té l’espècie de ribella que hi ha al final del mateix carrer (de moment sembla que és un entremig entre cendrer i lloconcreixenlesherbes).
  Què en trob, una mostra més de que feim les coses per fer i sobretot per fer-mos fotos. Ens gastam un doberer i el feim gastar als veïnats, perquè no oblidem que els que les tenim davant canostra vam haver de pagar unes substancioses contribucions especials per res, per tenir un carrer més brut i més deixat que mai.
  QUè en trob, que meam si a tu et fan més cas pequè avui, sense anar més enfora, no podia girar el cotxe entre els carrers Mare de Déu i Rector Pascual perquè entre mercat, cotxes mal aparcats i jardineres per enmig no hi havia manera…

  I ara més preguntes:

  – Quina funció tenen les jardineres? Al projecte l’objectiu de les mateixes era purament decoratiu. Objectiu no complert. La majoria són cendrers o papereres…això sí, abans de les eleccions es van ciudar bé de sembrar-hi plantetes que al cap d’una setmana ja ningú no regava.

  – Donat que la funció decorativa no tina, em de pensar que en tenen una altra. Posem que serveixen perquè no hi aparquin els cotxes. Tampoc, tothom les mou al seu gust, a més ja hi ha uns discs que indiquen que no s’hi pot aparcar. ara bé, si no hi ha ningú perquè es faci complir el que diu el disc…

  – Donat que ni A ni B em de suposar que és C. C? Estic per definir que és C…Apost per nosa. Si estan damunt la cera els vianants em d’anar fent ziga-zaga ja que no podem anar per enmig del carrer perquè per enmig hi passen cotxes (i no es que vagin a poc a poc) i si estan enmig de carrer els cotxes no poden passar i donat l’informe policial on diu que el centre embellit no pot esser peatonal, per qualque banda han de passar.

  Quin rollo que he escrit!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • No fa encara dos mesos vaig visitar Maó. Resulta que allà hi ha el mateix model de papereres i també de jardineres que a Sant Llorenç (ni idea de perquè tanta coincidència). Si hi anau i feis una caminada pel passeig del port, podreu veure les mateixes jardineres, això sí, perfectament col·locades. No sé el perquè aquí estan així i a Maó així dessà, potser que l’interessat es posés en contacte amb el consistori menorqui per a veure si li poden resoldre el misteri.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.