Què en trobau?

Ara que sembla que finalment l’Ajuntament es farà càrrec de les estacions de Son Carrió i Sant Llorenç (enllaç), és hora que la gent opini sobre l’ús que se n’hauria de fer. Des de la Sala sembla que volen posar a Son Carrió un punt d’informació turística i a Sant Llorenç licitar-hi un bar i aprofitar l’espai per fer-hi mercadets, fires…

Us agrada la idea? La trobau insuficient? Cal afegir-hi res més, deixar-ho com diu l’Ajuntament o donar-li un ús totalment diferent al proposat?

Opinau a través dels comentaris!

 

 

2 pensaments a “Què en trobau?

  1. Diuen que qui calla atorga, i davant la falta de comentaris en aquest article potser poguem suposar que els nostres lectors estan més o manco d’acord amb el que l’ajuntament vol dur a terme (la qual cosa no té perquè ser dolent). Això o senzillament el tema suscita indiferència… que també podria ser.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. No està de més un bar per fer unes canyes i una picada. Però també es podria habilitar un espai com a centre d’interpretació ambiental o amb imatges antigues del poble, ja que és un bon mirador. En varies poblacions que he visitat es poden trobar plafons informatius amb imatges antigues. Això en varis idiomes podria ser interessant … almenys al meu parer.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.