Imatges del Mercadet de Nadal i el Vintage a Sant Llorenç

Amb una oferta diversa que va des del menjar fins a les publicacions escrites, musicals o els entranyables calendaris de l’associació TIP-TAP, molta gent ha estat la que ha passat avui matí pel mercadet de Nadal que a hores d’ara encara podeu trobar a la plaça de l’ajuntament.

Tampoc ha estat gens menyspreable l’assistència de la gent al mercat vintage i les actuacions musicals que hi havia una mica més amunt a la plaça de l’esglèsia. Veniu, veniu que encara hi sou a temps 🙂

Algunes fotos més, de Pau Quina:

 

4 pensaments a “Imatges del Mercadet de Nadal i el Vintage a Sant Llorenç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.