Teatre de barra amb tapes a Son Carrió

Ahir,com tots els divendres, els bars de Son Carrió prepararen tapes, però aquesta vegada tingueren un gust especial, es varen poder degustar acompanyades de bon teatre. Es representaren tres obres: “La partida” a Can Jeroni i a Cas Patró; “El golpe maestro” a la botiga de Cas Coix i “Oníric” al bar de la Tercera Edat. Al programa del Nadal cultural hi podeu trobar informació dels actors i els autors de cada una d’elles.

En Javier Matesanz fou el mestre de cerimònies i en feu la presentació. El teatre de barra, amb obres de curta durada, ha estat una experiència nova que per primera vegada s’ha duit a terme a Son Carrió, programat pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Llorenç i la delegació de Son Carrió, ha tingut un gran èxit de públic. Podeu veure totes les fotos a la pàgina: www.carriocity.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.