Un passeig per Son Torrella

Per motius aliens a la meva voluntat, la presentació del llibre “Un passeig per Son Torrella”, del qual en som l’autor, s’ha hagut d’avançar un dia i no es farà el dijous 17 de desembre, tal com estava anunciat en el programa del Nadal Cultural, sinó el dimecres dia 16, a les 20.00, a la biblioteca de Sant Llorenç.

En el llibre es descriu una de les possessions més elegants de Mallorca, al temps que s’inclouen les biografies d’alguns personatges llorencins i altres de renom internacional de la família Hillgarth, tots relacionats amb Son Torrella: Jocelyn, un dels lul·listes més prestigiosos del món; Mary, neboda de lord Carnarvon, el noble anglès que va finançar les excavacions de Howard Carter que conduiren al descobriment de la tomba de Tutankamon, tan d’actualitat aquests dies; i Alan, el diplomàtic que va participar a les dues guerres mundials i a l’espanyola i es convertí en un dels espies anglesos més actius de les dècades trenta i quaranta del segle passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.