La primera cita de Riley?

Ara que és Nadal i tots tenim un poc de més temps és bona hora per degustar en família aquest esplèndid curtmetratge d’animació, La primera cita de Riley?

Riureu, recordareu què significava ser adolescent i, per moments, vos endinsareu dins la complexa ment humana (mai millor dit). La cinta és una continuació del brillant llargmetratge de Pixar Inside out (Del revés), el qual vos recoman fermament tant si sou adults com infants. Tant el curt com el llargmetratge penetren (literalment)  amb humor dins la ment humana: Alegria, Tristesa, Odi… són personatges que manegen els comandaments d’aquesta complexa nau que és el nostre cervell… i vos assegur que no és missió fàcil.

Aquest curtmetratge (només dura 5 minutets) pot ser un bon aperitiu per després animar-vos a veure’n la versió llarga:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.