L’Ajuntament de Sant Llorenç compra cinc finques rústiques per destinar-les a un aparcament

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha adquirit cinc finques que limiten amb el Camí des Cós per destinar-les a la creació a un aparcament municipal d’uns 180 aparcaments. El Consistori habilitarà aquests terrenys perquè, a més d’aparcament, també pugui s’hi puguin realitzar activitats lúdiques com ara fires i festes.

IMG-20151230-WA0000La compra s’ha formalitzat avui dematí davant el notari de Campos. Les finques rústiques que s’han adquirit compten amb una extensió total de 5.364 metres quadrats. L’Ajuntament ha pagat a 13,50 euros el metre quadrat, la qualcosa ha suposat un total de 72.414 euros. Aquestes finques s’han comprat mitjançant el procediment de concurs públic.

Actualment, s’està redactant el projecte de canalització de l’aigua del xaragall del Camí del Cós, a més de l’ampliació d’aquest camí per tal de transformar-lo en una avinguda i facilitar l’accés al centre del poble. La redacció del projecte, que requereix d’una modificació de les normes subsidiàries, s’ha encarregat a l’enginyer Jaume Gracia.

4 pensaments a “L’Ajuntament de Sant Llorenç compra cinc finques rústiques per destinar-les a un aparcament

  1. En principi pot estar bé, però amb quina intenció es fa? Estaria bé explicar-ho. Per una banda l’ampliació del camí del Cos quasi no necessita explicacions ja que és una via estreta i no adaptada que suporta massa trànsit i era hora que l’arreglassin. Però i els aparcaments? Ve acompanyat d’un possible futura peatonalització del carrer Major i la Plaça o almanco la prohibició d’aparcar-hi? Així estaria molt bé ja que descongestionaria el poble i la gent podria aparcar ben a prop de la plaça. Però no sé si la cosa va per aquí i per això demanava que ens ho explicassin un poc més. Potser en un futur article? Vos hi anim!

  2. M’agrada que no s’oblidi la canalitzacio o el que sigui de l’aigua,és una zona que amb facilitat se inunda fins al torrent baix la via del tren,No ho oblideu.

  3. Amb l’amplicio del cami des cos, esperam que no hi hagui perjudicis pels veinats degut a l’altura de la carretera que faguin i que s’aigua no es quedi embassada a les finques ni de la part dreta ni de la part esquerra despress de la reforma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.