Els Reis d’Orient a sa Coma

A pesar de les inclemències del temps (no ens en queixarem, però,  ja que ja era ben hora i la terra ho necessitava) els Reis Mags arribaren puntuals a la seva cita amb els nins i nines de Sa Coma carregats de regals i il·lusions.

Això sí, canviaren la seva ubicació habitual (el taulell situat a la plaça) per l’església, ja que necessitaven estar a cobri a causa de l’aigua. S’ha de reconèixer que això al principi provocà alguns problemes ja que per problemes tècnics de  so quasi no s’escoltaven els noms dels nins i nines pels altaveus. Per sort, el problema s’arreglà aviat i la festa continuà amb normalitat.

Enhorabona a tota la gent que col·laborà perquè els més petits gaudissin de la festa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.