Recomanació de la setmana. Els fantàstics llibres voladors del Senyor Morris Lessmore… i futures propostes

Bon dia i bon segon dissabte del primer mes del primer 2016.

En primer lloc us convidam a descobrir, si encara no ho heu fet una obra extraordinària tan en la versió cinematogràfica (guanyadora del premi Oscar al millor curtmetratge animat del 2011) com en paper, sense deixar de banda les app. Tot un homenatge a la lectura i als llibres. Els fantàstics llibres voladors del Senyor Morris Lessmore, publicada per Anadana Edicions.

En segon lloc, us informam que la direcció de l’Elefant Verd, composta per dimonis santantoniers, retrats d’homes amb cara de pa, pingüins i damés mamífers, prepara un 2016 carregat d’activitats i propostes: Una ginkana familiar on posarem a prova la vostra imaginació i desconeixements literaris; clubs de lectura on coneixerem els autors imprescindibles de l’Univers literari dels àlbums il·lustrats, tardes de contacontes i un poc de cinema i més.

I per acabar però mai del tot, us informam que ens hem proposat obrir l’Elefant Verd a la literatura per adults, anirem a poc a poquet i estarem oberts a les comandes i recomanacions que ens volgueu fer arribar.
Com sempre estam oberts a noves suggerències, propostes, recomanacions, receptes de cuina, etc.

Salut i siau Verds!

Criatures

Els fantàstics llibres voladors del senyor Morris Lessmore

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.