L’Ajuntament s’ha reunit amb la Conselleria d’Educació per reclamar l’ampliació i tot un seguit de millores al CEIP Punta de n’Amer

Aquesta setmana el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs, el delegat de sa Coma, Nicolau Bordal, i la regidora d’Educació Alícia Durán s’han reunit amb representants de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears per reclamar millores al CEIP Punta de n’Amer i trobar una solució a la manca d’aules.

 

Concretament, els membres de l’equip de govern es varen reunir amb el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antonio Morante; el cap del departament de Planificació, Ordenació i Centres, Jaume March, el director de l’Institut d’Infraestructures i Serveis Educatius i Culturals (IBISEC), Mateu Coll, i el cap de serveis de Centres Educatius, Jordi Escudero.

 

El col·legi públic Punta de n’Amer, a sa Coma, ha vist augmentar el nombre d’alumnes de forma considerable els darrers anys i és per aquest motiu que s’han realitzat una sèrie d’actuacions que ara requereixen d’una necessària intervenció. L’Ajuntament ha reclamat l’ampliació del centre i tot un seguit de mesures puntuals com ara la col·locació d’un tendal per ajuntar les classes d’infantil amb les aules prefabricades que es van instal·lar a principi de curs. Els dies de pluja els infants no poden anar al bany. I també la instal·lació de nous sanitaris, només n’hi ha tres per tot infantil.

 

A la reunió varen exposar la necessitat de dividir el poliesportiu del centre en dues parts, perquè es pugui fer totes les seccions d’educació física, i construir escales d’emergència en el primer pis.

 

Ara l’Ajuntament de Sant Llorenç enviarà a la Conselleria un avantprojecte per una futura ampliació del CEIP Punta de n’Amer al solar de darrera i també, un avantprojecte de les escales d’emergència.

 

Per la seva part, Educació instal·larà una nova aula prefabricada el curs que ve i mirarà de col·locar un tendal. També es van comprometre a estudiar el tema dels sanitaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.