La cançó de la setmana

La mort de David Bowie la setmana passada em va fer adonar que en poc temps hem perdut dos dels grans, el mencionat Bowie i Lou Reed (curiosament els dos encasellats en el glam rock). Davant això, només vaig poder dir que corren mal temps per a la bona música…

O això o veig que m’estic fent gran (o vell) i que molts dels grans monstres del rock marxen i no troben substitut a l’alçada. Però, és clar, supòs que genis com Bowie i  Lou Reed no neixen cada dia. Només queda esperar i mentrestant recordar nostàlgicament les cançons que ens deixaren aquests dos fora de sèrie. I això mateix farem des d’aquesta secció…

I què millor que posar un tema cantat junts per aquestes dues estrelles damunt l’escenari. Amb tots vosaltres, en directe, I’m waiting for the man, de Lou Reed, cantat a duet entre ambdós per a l’ocasió.

Que descansin en pau i llarga vida al rock and roll!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.