Super Bowl

Ja s’acosta, el gran esdeveniment publicitari de l’any arriba demà, 7 de febrer. La Super Bowl és un esdeveniment mundialment reconegut no només per als fanátics d’aquest esport sino també tots els fans de la publicitat i l’espectacle.

És l’esdeveniment esportiu que més nord-americans reuneix davant la televisió i en el qual s’arriben a trobar fins a 100 milions d’espectadors de tot el món. Per aquest motiu tot el que envolta la Super Bowl, la trobada final en què s’enfronten els dos millors equips de la Conferència Nacional i l’Americana, desperta un interés fora del comú.
 
Per l’aficionat entès en un esport que a Espanya tot just practiquen 39 equips federats, seguir el partit més important de l’any resulta un exercici divertit. No obstant això, a qui s’acosti per primera vegada al futbol americà li resultarà complicat entendre tot el que passa al camp en cada moment.

 

Diumenge veurem quins seran els anuncis publicitaris més intrèpids i quins els més conservadors en uns anuncis que seran els més vists de tot l’any, amb unes tarifes desorbitades que molt pocs es poden permetre. S’arriben a pagar més de 3 milions per un anunci de 30 segons.

Singularment, el més destacat i espectacular per a molts (on estic inclosa) és l’espectacle de la pausa per als espectadors de l’estadi. Sempre sol actuar un dels artistes més punters de l’any i no decepciona a ningú. L’any passat li va tocar a Bruno Mars, seguidament teniu l’enllaç per fer-vos una idea. Esper que vos agradi tant com a mi.

https://www.youtube.com/watch?v=F2i0Bc3f7jk

 

 

Possibles anuncis de demà:

https://www.youtube.com/watch?v=6C_7OpncLLY

6 pensaments a “Super Bowl

 1. Curiosament un esdeveniment americà que encara no ha calat amb força per aquí.
  Però temps al temps, de cada pic se’n xerra més i quan jo era petit Halloween era una cosa semblant “allò que fan els americans”. I ara ja ho veis…
  Coses de la globalització…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. La veritat, és un espectacle de dimensions espectaculars. Els espectacles alguns anys han estat polèmics, com aquella vegada que la Janet Jackson va voler mostrar un pit. Polèmics o no, són de veure.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.