El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç assisteix a la fira FREE de Munich per promocionar el turisme en temporada baixa

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar assisteix aquests dies a la fira FREE de Munich per promocionar el turisme en temporada baixa. El Consorci hi participa amb un estand propi dins el de les Illes  Balears, que a la vegada està integrat dins el de Turespaña.

IMG-20160211-WA0002-2Aquesta és la fira més antiga sobre turisme a Baviera. El 2015 varen passar per la FREE més de 118.000 visitants. Llavors, Espanya va ser el país col·laborador. La fira ofereix la possibilitat d’establir contacte personal amb compradors professionals del sector i amb viatgers privats molt actius en els següents àmbits: turisme nàutic, agències de viatges, TTOO, wellness i turisme actiu. Els operadors turístics TUI, REWE, Thomas Cook, FTI, etc. i les companyies aèries Lufthansa, Air Berlin, Condor i les low cost GermanWings, Intersky i Fly Niki, assisteixen anualment a aquesta convocatòria. Tot i ser una fira de turisme generalista, a poc a poc, s’ha anat especialitzant en turisme actiu, un públic molt especialitzat que normalment s’interessa per la temporada baixa.

Des del primer dia, el Consorci ha apostat per realitzar la promoció de la zona turística de Cala Millor, sa Coma i s’Illot a fires especialitzades en turisme actiu. Aquest és la segona fira a la que, enguany, assisteix el Consorci, la primera va ser la fira CMT de Stuttgart.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.