Espipellades

És una llàstima que en lloc d’importar dels ianquis tradicions com Halloween o Blackfriday, sèries barates per als nous canals de televisió, hamburgueses o paraules angleses per substituir les nostres… no importem costums com el de jutjar un president perquè ha dit mentides o Al Capone per un delicte fiscal, iniciatives com la captació de cervells i tradicions com les primàries obertes per elegir els presidents.
És veu que el nostre colonialisme és xerec, cutre.

 * * * * *

Si homicidi vol dir acabar amb la vida d’un esser humà, genocidi exterminar tot un grup de gent i suïdici matar-se a un mateix, per només posar alguns exemples, la paraula austericidi, que tant s’usa darrerament, deu voler dir acabar amb l’austeritat, no?
És això el que pretenen dir, o tot el contrari?

* * * * *

Ha estat una bona idea això d’eliminar els empedrats del carrer Major, així els cotxes, quan hi aparquin, no faran perillar els pneumàtics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.