La cançó de la setmana

 

Avui us present una balada que segur que us cala a dins. Just que tengueu un mínim de sensibilitat, sentireu alguna cosa mentre la melodia del tema va sonant. I això només ho aconsegueixen les grans cançons, com aquesta Tshishe Manitu, de Florent Vollant.

I per què no és més coneguda us demanareu molts… Idò la resposta potser la trobem que el cantant pertany a la tribu indígiena annu (Canadà) i ja sabem la indústria com tracta les minories… Si fos cantada per un anglès i promocionada per un segell famós segur que parlaríem d’un gran hit

. I si no escolatau-la, miam si no tenc raó…

PD: i no us perdeu el canvi de ritme que es produeix en els dos darrers minuts del tema. Arribada des de les més fondes profundidats de le terra,un cant ancestral indi que complementa a la perfecció la melodia de Florent Vollant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.