L’Ajuntament aprova una modificació de les normes subsidiàries per poder ampliar l’escola Punta de n’Amer de sa Coma

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va aprovar en el ple d’ahir vespre, amb els vots a favor de l’equip de govern i del PI i el vot en contra del PP, modificar les normes subsidiàries per poder ampliar el CEIP Punta de n’Amer a sa Coma.

DSC_0099Amb la modificació de les normes urbanístiques es canviarà la qualificació d’ús residencial a ús d’equipament escolar de la parcel·la situada al carrer Margalides de sa Coma, i que fou adquirida per l’Ajuntament a través d’una permuta amb un solar situat al carrer Roselles que limita amb el centre educatiu. La modificació també inclou la reubicació de la zona verda pública que està al costat de l’escola.

En aquests moments, el Consistori manté converses amb l’Ibisec (Institut d’Infraestructures i Serveis Educatius i Culturals), i ja ha començat a redactar una avantprojecte d’ampliació del centre que inclou sis aules més, un menjador i una sala d’usos múltiples.

Una vegada aprovada definitivament la modificació i acceptat l’avantprojecte, l’Ajuntament cedirà el terreny corresponents a la Conselleria d’Educació i Universitat perquè pugui realitzar l’ampliació de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.