Ajuda’ns a mantenir el poble net!

Les darreres setmanes s’han incrementat considerablement els casos d’abocaments a la zona costanera de Sant Llorenç. Des de l’Ajuntament volem demanar la col·laboració ciutadana tant en el fet de denunciar aquests episodis, com en l’ús adequat dels contenidors i del serveis de recollida.

IMG-20160301-WA0002

L’Ajuntament disposa d’una aplicació per smartphones per denunciar anònimanet qualsevol infracció o incidència que es pugui trobar el ciutadà, la podeu descarregar per android i per iphone.

Per altra banda els particulars compten amb un servei gratuït de recollida a domicili de trastos vells tan sòls han de telefonar al 902030979 per concertar la recollida.

Durant aquesta setmana s’han reforçat els serveis de recollida de les àrees d’aportació, sobretot, pel que fa als contenidors de residus de cartró. Així mateix a partir de dia 1 d’abril s’iniciarà el servei de recollida de cartró porta a porta pels comerços de la zona costanera de Cala Millor, sa Coma i s’Illot.

Es necessita la col·laboració dels ciutadans per poder evitar les imatges que s’han produït aquestes darreres setmanes, les quals les mostram a continuació. Hem de pensar que aquests episodis no fan més que malmetre la nostra imatge del municipi, i que es veu agreujat pel fet que siguem un municipi principalment turístic.

IMG-20160311-WA0002 IMG-20160316-WA0000 IMG-20160318-WA0001-1 IMG-20160318-WA0007

Un pensament a “Ajuda’ns a mantenir el poble net!

  1. Ya era hora que se dean cuenta que es un viejo problema del que yo estoy reclamando siempre, y no es el solo que tenemos, hay una falta de respeto con la vecindad y tambien falta de saber valorar nuestro propio entorno

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.