El Món al teu palmell (8) Com imprimir des del telèfon o la tauleta

Una de les activitats que més dubtes genera als usuaris de dispositius mòbils és el fet de poder-hi imprimir directament. Com es pot fer sense una connexió USB? Com es pot comunicar el nostre telèfon o tauleta amb la impressora si aquesta no té una interfície visual? Sembla difícil però, per experiència pròpia us puc ben assegurar que no ho és gens.

Hi ha dos sistemes per fer-ho i n’haureu de fer servir un o altra segons la vostra impressora:

Impressores amb wifi i/o connexió de xarxa
Són les que gaudeixen de la configuració més senzilla i automatitzada. Tan sols haureu d’instal·lar l’aplicació corresponent a la marca de la impressora (Samsung, brother, Lexmark, Epson, HP…). Just iniciant l’aplicació aquesta ja detectarà l’impressora i tan sols haureu de seleccionar el document a imprimir i la configuració desitjada. També podeu imprimir des de qualsevol altra aplicació que ho permeti, prement la icona de compartir i seleccionant l’aplicació de la vostra impressora.

Val a dir que a més d’imprimir l’aplicació també us permet consultar el nivell de tinta restant entre d’altres coses.

Impressores sense connexió de xarxa
Amb aquestes necessitareu la intermediació d’una altra computadora connectada a la impressora i el navegador Chrome en marxa.

Una vegada ho tengueu a punt haureu de seguir les passes que podeu trobar a aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.