Judo al pavelló Marga Fullana

ELS JUDOQUES DEL LOCALS BRILLEN AL FESTIVAL “MESTRE GUILLEM GALMÉS” DE SANT LLORENÇ

Amb l’organització del Renshinkan, la col·laboració de l’AMIPA del Col-legi Mestre Guillem Galmés i el patrocini de l’Ajuntament de Sant Llorenç, l’èxit va estar assegurat.

Una posada a punt impecable on pares acompanyants i esportistes van gaudir d’un dels millors festivals de judo infantil que es coneixen a les nostres Illes.

152 esportistes dels 3 als 15 anys van fer que el Pavelló Marga Fullana vibraç d’emoció davant les actuacions dels judokes mini, així com també amb els combats de les futures promeses del judo mallorquí, tot gràcies també a les escoles de judo participants, Juniper Serra (petra) Renshinkan Manacor, Simó Ballester, Es Canyar, Molí d’en Xema, La Puresa, Jaume Vidal, i sa Graduada (Manacor) Punta de n’Amer (Sa Coma) Na Penyal (Cala Millor) Renshinkan Son Servera , Renshinkan Cala Ratjada, Na Caragol (Artà) Rosa dels Vents (Colònia Sant Pere) i els locals amfitrions el Mestre Guillem Galmés.

La presentació de l’acte, així com el lliurament de les medalles de la modalitat Randori va anar a càrrec de la regidora d’esports n ‘Antonia Bauza. La cloenda i el lliurament de les medalles modalitat competició a càrrec del vicepresident del AMIPA Joan Carles Lorite.

Finalitzat l’acte els esportistes locals que van prendre part són els que anomenem a continuació:

ANTONI SANTANDREU, FRANCESC MORENO TOUS, ORIOL NICOLAU, CRISTINA CALDENTEY,GEMMA GINOVART,NADIA ET TOUALY,MARIA ANTONIA GINARD, DIDAC RIERA ,CARLOS LORITE,PERE MESQUIDA,JOSE RAMON SANTANDREU, FRANCESC SUREDA UMBERT, SALVADOR GALMES,,XAVIER NICOLAU, ARIADNA RIERA, IRENE FERNANDEZ,ALEX MATAS, SILVIA MASCARO, IRENE MASCARÓ, y JOEL RIERA VIVANCOS.

Judo2 Judo3 Judo4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.