Ordre del dia del Ple de dia 21 d’abril

Ordre del dia del Ple de dia 21 d’abril del 2016 que tendrà lloc al saló de sessions de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Dia: 21 d’abril de 2016
Hora: 13:30
Lloc: Saló de sessions – ajuntament

ORDRE DEL DIA:

Aprovació de l´acta de la sessió anterior.
Aprovació inicial de modificació de l´Ordenança reguladora dels preus públics per la prestació de serveis o realització d’activitats municipals.
Aprovació inicial de modificació de l’ Ordenança reguladora del preu públic per les diferents prestacions socials: estades al centre de dia, servei d’ajuda domiciliària, servei de menjar a domicili i serveis de teleassistència.
Aprovació inicial de modificació núm. 19 de les Normes Subsidiàries de Planejament (Camí des Cos).
Aprovació de la celebració del Conveni de col·laboració entre l´Agència Balear de l´Aigua i de la Qualitat Ambiental i els Ajuntaments de Son Servera i de Sant Llorenç des Cardassar per al sanejament i depuració de Son Servera.

4 pensaments a “Ordre del dia del Ple de dia 21 d’abril

 1. És ordinari? O extraordinari i no hi haurà precs i preguntes? (veig que no es menciona)
  Per cert veig que al final s’ha tornat a l’horari del migdia. A favor de l’ajuntament he de dir que efectivament l’assistència de públic als plens de l’horabaixa no havia millorat (al contrari el nostre pobre cronista Pep Mosca sovint tenia assaig de coral je je). Haurem de cercar les raons a la falta de gent a altres llocs ja que l’hora ja no és excusa (o almanco s’ha perdut una oportunitat històrica d’aprofitar-ho) :

  – potser sigui el format, com ja vaig dir un pic, que no és gens atractiu ni àgil? Això potser quedi demostrat a la Taula Rodona que pretén fer Card.cat properament. Tractarem un tema com la “peatonalització o no del carrer major”, el qual es podria exposar a qualsevol ple, i el format en principi serà més atractiu i àgil. Si duim més gent no voldrà dir que el format falla?

  – Potser senzillament a la gent li interessi la política només un mes abans d’anar a votar. Potser així ens hagin educat i per això només anam al ple que nomena el batle del poble. Esperem que no… perquè si no tenim un problema com a col·lectiu.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. A les 13:30? No havíem quedat que havien de ser l’horabaixa? Quina transparència és aquesta?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Ja ho he aclarit. I he de reconèixer que ha estat un error meu de memòria je je (un que torna vell). Repassant els comentaris he vist que des de l’Ajuntament ja ens van advertir que els plens del migidia sempre seran extraordinaris i que els ordinaris continuaran sent a l’horabaixa. Aquí teniu l’enllaç que ho prova: https://card.cat/2015/11/05/ple-extraordinari-divendres-dia-6-de-novembre-a-les-1300-h/

  Res idò, pregunta absurda la que vaig fer. De totes és una evidència que el canvi d’hora no ha beneficat en res l’assistència de públic, per la qual cosa veuria normal que se’n qüestionés l’efectivitat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.