La cançó de la setmana

Continuam promocionant el Mallorca Live Festival, que es farà a Palma el proper 29 i 30 d’abril, ara amb el grup Fuel Fandango, que fa ben poc ja vos vaig posar, però que avui tornam a recordar amb un altre tema igual d’espectacular.

Ja vaig definir Fuel Fandango com un grup atrevit i experimental, i és que algú capaç de fusionar el flamenc, l’electrònica i cert rock indie només es poden qualificar així. També vaig dir que per mi ha estat un grup descobert recentment, però puc assegurar que a cada nova escolta m’agraden més i més, i, de fet ,són els que més ganes tenc de veure en directe de tot el festival.

Aquí us deix un altre temarro, Shiny Soul, , que toca el seu vessant més rock i pertany al seu penúltim àlbum:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.