Actes d’aquest cap de setmana a l’Espai 36

Avui a les 20h, els alumnes de 6è de l’Escola Mestre Guillem Galmés, seran els artistes d’un concert-karaoke en anglès de musica dels anys 70, 80 i 90. El preu és de 3€, a benefici del viatge d’estudis.

Concert karaoke-page-001

A la mateixa hora, serà la conferència de la UOM “Les festes antigues, tradició i llegenda”. Per Gabriel Janer Manila, Professor del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques. És necessari haver fet prèvia inscripció.
Divendres, 13 de maig a les 20h, començarà la Taula rodona de Card.cat sobre el recent canvi de circulació del carrer Major. Hi assistiran partits polítics, associacions del poble, la Policia Local i veïns. Conviden a tots a participar en el debat.
A les 20.30h serà la inauguració de l’exposició fotogràfica “Fotos con historia en ruta por Mallorca”. En aquesta ocasió, fotógrafs del nostre municipi (Ignasi Garcia i els germans Àngel i Mateu Carretero), acompanyats d’altres artistes exposaran les seves fotografies. Entrada gratuïta.

Taula rodona-page-001


Diumenge, 15 de maig a les 20h, serà la segona funció de l’obra “La quinta de Don Joan (Tenorio?)”. A càrrec d’Esqueix Teatre, dirigida per Toni Adrover i amb vestuari de Nofre Jaume. El preu serà de només 5€.

Don Juan Tenorio

2016_MAY-JUN_Prog_Espai_36-page-003 2016_MAY-JUN_Prog_Espai_36-page-004

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.