Taula rodona

Ahir, divendres, 13. Taula rodona sobre el temes Carrer Major i Circulació.
No voldria, per res del mon, trepitjar la crònica que, se degur, enllestirà el President de Card.Cat i ànima de la idea, realització i coordinació de l’esmentada Taula. Tan sols, idò, dos apunts superficials:

a.- Avanç en el domini de la situació del moderadors. Després de l’experiència de la taula rodona prèvia a les eleccions, en Pau va saber travar tant les intervencions com els serrells. Amb paciència i bones maneres va anar conduint el procés.

b.- Tant els polítics com els tècnics, no ho tenen gens fàcil. Acostumants a l’aplicació dels clientelisme polític, segurament fonamentat en el conegut criteri llorencí, “noltros a lo nostro”, hauran de decidir, en primera instància si fan una planificació de la circulació “a la carta” -que cada un demani el que sigui del seu interès- o seguint uns criterios d’interès general.

c.- Aquest tema pot resultar una excel·lent oportunitat per encetar el manegat tema de la “participació ciutadana” en les decisions de la vida política municipal.Carrer Major

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.