Fotografies

Divendres, 13. Inauguració de les fotografies del projecte “Fotos con historia”, iniciat entre altres, pels fotògraf Pedro Prieto, Tito López i que de la ma d’en Jaume Rosselló “Robi” arriba a Sant Llorenç.
Consisteix en una exposició itinerant a la qual s’hi van afegint, si pot ser, quatre fotògrafs amb quatre fotografies a cada un dels pobles on s’exposa. Una manera d’evidenciar que, amb voluntat i enginy, es pot presentar un treball digne sense gaire pressupost.De tot el que es podria comentar voldria destacar una sola idea, el re descobriment dels nostres fotògrafs professionals: n’Àngel i n’Ignasi. Acostumats a veure en els seus mostradors fotografies de noces o primera comunió, es aquesta exposició es destapen com a excel·lents captadors d’imatges; de naturalesa en el cas d’Ignasi i d’humanitat, derivada del seu recent viatge a la Índia, en el cas de n’Àngel.

Imatges espectaculars!. Enhorabona!!.Ignasi Angel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.