L’Ajuntament de Sant Llorenç destina 30.000 euros a subvencionar els clubs esportius i els esportistes individuals

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha aprovat en el ple d’avui migdia, per unanimitat de tots els seus membres, destinar un total de 30.000 euros a subvencionar els clubs, associacions i entitats esportives i els esportistes individuals del terme municipal. Concretament, es destinaran 27.000 euros a subvencionar clubs, associacions i entitats esportives i 3.000 a esportistes individuals.

Ple de dia 30 de juny del 2016 a Sant Llorenç des Cardassar.

La regidora d’Esports, Antònia Bauzá, ha destacat que “aquesta és la primera vegada que es regula les bases per concedir les subvencions a clubs i a esportistes perquè abans es donaven a títol nominatiu”. Així mateix Bauzá ha posat de manifest que els criteris s’han consensuat amb el Consell Municipal d’Esports, recentment constituït.

Els clubs, associacions i entitats esportives, legalment constituïdes i reconegudes, podran demanar la subvenció sempre i quant figurin inscrites en el Registre Municipal d’Associacions del municipi, queden exclosos les societats anònimes esportives i els clubs que participin en lligues professionals.

Les bases estableixen que cada entitat únicament pot presentar una sol•licitud per poder fer front a les diferents despeses originades de la pròpia activitat esportiva.

Pel que fa als esportistes individuals hauran d’acreditar residència a Sant Llorenç des Cardassar i comptar amb una projecció de futur certificada per la Federació esportiva corresponent o que tinguin un currículum esportiu destacat a nivell autonòmic, nacional o internacional es podran beneficiar de les subvencions.

Les despeses subvencionables són les que s’han realitzat entre l’1 de gener i fins el 30 de novembre de 2016.

Tant per clubs com per esportistes individuals les despeses subvencionades poden ser des de la roba esportiva específica necessària per al desenvolupament de l’esport; material esportiu; despeses federatives, derivades de la contractació d’assegurances o de gestories en temes fiscals o laborals; preus públics per d’utilització d’instal·lacions esportives públiques; serveis sanitaris i de recuperació o rehabilitació; despeses derivades de desplaçaments o viatges de l’esportista i altres despeses de serveis lligades a l’activitat.

El termini per presentar les sol•licituds acabarà el dia 30 de novembre. Les subvencions tindran un límit màxim de 1.000 euros en el cas d’esportistes individuals. La subvenció destinada al foment de l’activitat de clubs federats serà com a màxim de 25.000 euros, amb un import fix de 1.500 euros per cada clubs federats que hagi presentat sol·licitud de subvenció i repartint-se la quantitat restant entre els clubs sol·licitants d’acord amb la puntuació obtinguda per cada club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.