Inaugurada l’exposició de “Pedro Flores, 30 anys de pedra i ferro”

El passat diumenge dia 10, es va inaugurar oficialment l’exposició de l’escultor serveri Pedro Flores, al Passeig Marítim de Cala Millor i Cala Bona.
La batllessa de Son Servera Natàlia Troya, va agrair al pintor la cessió temporal de la gran exposició al carrer que podran gaudir tots els residents i turistes visitants. A l’acte d’inauguració assistiren nombrosos components del consistori serveri.
“Pedro Flores, 30 anys de pedra i ferro” és una gran exposició i l’escenari elegit per representar les escenes quotidianes mitjançant grans escultures criden l’atenció dels vianants i no deixen indiferent a ningú.
expo Pedro Flores

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.