Obres al CEIP Mestre Guillem Galmés

Reforç dels forjats al CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç des Cardassar.

L’IBISEC ha començat les obres per reforçar els forjats dels CEIP Mestre Guillem Galmés a Sant Llorenç des Cardassar.

L’Ajuntament de Sant Llorenç va redactar l’informe de deficiències i el projecte de reforma per agilitzar la reformar de l’escola”, comenta la regidora d’Educació, Alícia Duran, que ha mantingut diferents reunions amb representants de la Conselleria d’Educació i Universitats i de l’IBISEC per poder dur endavant aquestes obres de reforma.

L’edifici d’aules i d’administració del CEIP Mestre Guillem Galmès va ser construït a l’inici de la segona meitat del segle passat i constava de planta baixa, primera planta i una coberta inclinada. La planta tenia forma de L. En aquell moment hi havia un edifici d’habitatges per al docents i la porteria, que constava de planta baixa i pis, i que més tard va ser demolit.

A començament dels anys 80 es va ampliar l’edifici i l’immoble original que tenia forma de L es va transformar en una planta en forma d’U. La zona on es varen detectar les patologies se situen a questa ampliació i corresponen a un forjat del sostre de la planta baixa.

L’obra que ara s’està executant i que preveu la rehabilitació puntual del forjat existent, té un pressuposts de prop de 16.900 euros amb iva inclòs.

unnamed2unnamed3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.