Judo Renshinkan. Festival Festes de sa Coma 2016

Aquesta setmana han començat les festes patronals de Sa Coma, entre els seus nombrosos actes figura la competició de judo infantil que amb un escenari de primera categoria, la posta del sol a l’Avinguda les Palmeres, just davant de la platja. Va ser tot un èxit i del grat de tots els allà presents

El Renshinkan va ser el responsable de l’organització en la qual van participar uns 60 esportistes. Les edats compreses eren entre els 3 i els 16 anys més una categoria d’adult i les modalitats que hi havia en joc dues, la de exhibició de randori i la de competició.

Amb la presència de la delegada dels esports de Sant Llorenç Sra. Antònia Bauçà finalitzà l’acte, mentre que el delegat de Sa Coma Sr. Colau Bordal va ser l’encarregat de dirigir les paraules de cloenda, donant la benvinguda i felicitant a tots els participants i també del lliurament dels premis als esportistes que anomenem a continuació:
MARC VIVES,ROSANA PARIENTE,VANESA HARO,NATALIA RAMOS,JOAN FONS, MARC POLONIY, JOAN MANUEL DONOSO,ALEX NICOLAEV,RAUL CABRERA,PABLO CABRERA,FRANCESC NADAL,SERGI DARDER, MATEU RIERA,AIRAM RICO,JOSEP SUREDA,JAUME DARDER, LLUIS LLULL, SANTIAGO ESPIRITUSANTO, JOAN BRUNET,ADRIÀ SANCHEZ, JONAI RICO, ALEX XAVIER BAUÇA, JOAN ESPIRITUSANTO, PAU ESPIRITUSANTO, ALEX ITURRARTE, GERARD MATEU, LEANDRO PRAHL, AYRTON BAUZA, EMIL KLINT, ARNAU GINARD, BIEL PLANISI, LLUC ROMAGUERA,LUCIA GONZALEZ, LAURA POLONIY, MARINA MATEU, MIQUEL CABRER, FRANCO SERGIO GONZALEZ, AINA SUREDA, MARCOS GONZALEZ, LLUC CONEJO,JUAN DANIEL MIRO,SAMUEL MARIN. CRISTIAN CANO, LOUIS HOFFMANN, JOAN TONI GALLARDO, JAUME CABRER, VICTOR MORALES, JOAN TONI ARQUELLADA, AITOR BENGUECHEA, CRISTINA CONEJO, MARINA GALLARDO, LOURDES FIOL, IRENE ALBA, TONI BAUZA, y TOMAS BOSCH

sa comasa coma 1sa coma 2sa coma 3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.